Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

2006

Den 23. december 2006 drog vi afsted til Build a Bear (BaB) butikken ved Tivoli i København.
Vi havde valgt at give pigerne et BaB gavekort i julegave og da der selvfølgelig var lukket den 24. og 25. decemmber valgte vi, at de skulle have deres julegave den 23. december 2006.
De fik deres første BaB bamse af deres mormor i vinterferien 2006 og de legede rigtig meget med dem og ønskede sig én mere, så det skulle de selvfølgelig have!!!

De kigger jævnligt på BaB hjemmesiden for at tjekke, hvad man nu kan få af bamser, tøj og tilbehør og da de havde fået deres gavekort skulle de selvfølgelig også lige på nettet og tjekke, hvilken bamse de skulle have, så da vi kom derind vidste de lige, hvilken en det skulle være og her står de så med dem
inden der er "pustet" fyld og liv i dem.

Da valget var truffet skulle bamserne (én bamse og 2 kaniner) fyldes og .....

.... alle ritualer skulle gennemføres.
Her ønsker pigerne ved at gnide bamsernes hjerter mod panden
inden de blev puttet ind i bamserne.

Senia med sin færdige bamse, som kom til at hedde Victor.

Cornelia med sin færdige kanin, som kom til at hedde Casper.
Bagved er Senia ved at børste og nusse sin bamse, som er det første man gør,
når der er pustet liv i dem.

Erica med sin kanin, som kom til at hedde Maja.

Så skulle der findes tøj og sko til de kære nye børn (bamser), men inden da skulle de have et navn og en bamseattest og det skulle registreres hvem der er deres "mor".
Her er de ved at udfylde papirerne, så de kan få deres bamseattest.

Da der endelig var fundet tøj til de små nye bamser skulle de selvfølgelig have det på inden de skulle forlade "fødeklinikken" og skulle ud den virkelige (kolde og grå december-) verden.

Inden vi kørte hjem til Næstved med de nyfødte bamser kørte vi en tur ned til Kongens Nytorv, hvor vi gik en tur og så på skøjtebanen, D'angeleterre og alt det andet der er med i julekalenderen "Absalons hemmelighed".
Vi var også en tur i Magasin og drikke en kop varm kakao inden vi igen vendte snuden mod Næstved.

Pigerne syntes, det var en rigtig god julegave de havde fået også selvom de havde fået den en dag for tidligt og der derfor ikke ville være noget fra deres forældre under træet den 24. december.