Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Efterårsferie 2012

 

 Spanien 10. til 17. oktober 2012


 

Onsdag den 10. oktober 2012:

Vi kørte mod lufthavnen ca. kl. 5.10. Flyet føj kl. 8.45 og vi landede ca. 11. 30 i Barcelona.

Da vi havde fået den lejede bil hos Sixt satte vi kurs mod Roses, men vi var ikke kommet langt inden vi gjorde holdt hos Mc Donald.

Vi ankom til Roses ca. kl. 15.30, men da vi endnu ikke kunne få lejligheden kørte vi i Aldi og handlede.

Kl. ca. 16.30 fandt vi nøglen til lejligheden (hang i en kuvert på en dør) og fik installeret os.

Vi hoppede hurtigt i badetøjet og kørte en tur ned til stranden (ca. 1,9 km fra lejligheden). Aleks badede ikke, men vi andre var i. Det var dog Senia og Cornelia der badede mest. Bilen viste 27 grader da kørte fra Barcelona til Roses, men vandet virkede ikke specielt varmt (gætter på 22 grader).

Da vi kom tilbage til lejligheden spiste vi og derefter gik vi tidligt i seng.

Desværre virkede fjernsynet ikke og poolen var også lukket på trods af at vi specifikt havde spurgt om den var åben, da vi lejede lejligheden.


 

Torsdag den 11. oktober 2012

Det var overskyet så vi valgte at køre til Pubol for at se Dali og Gala's slot. Vi så slottet og parken og derefter kørte vi til byen Pals.

Vi gik en tur rundt i den gamle del af Pals og inden vi satte kursen mod Roses spiste vi lidt frokost.

I lejligheden slappede vi af og nogle af os fik en lur inden vi tog ned til stranden. Pia fik en dukkert og Cornelia badede en del imens de andre så på.

Vi gik en tur på strandpromenaden, men det var faktisk lidt køligt, så vi fik ingen is. I stedet handlede vi på vejen tilbage og aftenen brugte vi på hygge med godter og karbad (det var dog kun pigerne der var i karbad).


 

Fredag den 12. oktober 2012

Da vi langt om længe alle mand var kommet op og var klar satte vi kurs mod Barcelona (ca. kl. 10.30 – vi skulle lige en tur på kontoret og betale depositum m.m.).

Vi ankom til Barcelona ca. kl.12.10, hvor vi parkerede tæt på Ramblaen og plads Cataluna. Vores plan var at tage en sightseeing bus fra plads Cataluna, men 12. oktober er helligdag i Spanien, da det var den dato at Columbus opdagede Amerika og catalanerne hævder at Columbus var catalaner, så der var var mange mennesker og fest på place Cataluna og sight-seeing busserne var derfor dirigeret udenom. Vi forsøgte forgæves at finde et andet sted vi kunne hoppe på, men uden held, så vi endte med at gå til Familia Sagrada. Da vi endelig nåede frem til til Familia Sagrada var køen overvældende lang til at komme ind i kirken, så det opgav vi med det samme. Der lå en Mc Donalds lige ved siden af og der var vi så heldige at få et bord udenfor, så vi kunne sidde og kigge på kirken imens vi spiste. Bagefter gik vi en tur rundt om kirken og studerede den udefra inden vi gik tilbage til plads de Catalanu (som i mellemtiden var blevet normaliseret). Vi gik en tur ad Ramblaen og nogle af de tilhørende sidegader tilbage til bilen.

Tilbage ved bilen satte vi kurs mod Camp Nou, men heller ikke her havde vi heldet med os, da det for længst var lukket for turister denne dag, så vi fik et kort glimt af det udefra inden vi satte kurs mod Roses.

Vi var tilbage omkring kl. 20, hvor vi kort hyggede med chips, slik og sodavand + en enkelt øl til Pia inden vi gik i seng.


 

Lørdag den 13. oktober 2012


 


 

Søndag den 14. oktober 2012


 


 

Mandag den 15. oktober 2012


 


 

Tirsdag den 16. oktober 2012


 


 

Onsdag den 17. oktober 2012