Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Lørdag den 27. sep


Vi stod op kl. 3.00 og kørte hjemmefra kl. 4.00. Vi var i lufthavnen allerede lidt i 5.00 og det var i rigtig god tid, for vi kunne først checke ind fra kl. 5.10.
Morfar (Pia's far) var chauffør til lufthavnen og vi nåede at få en kop kaffe/vand inden vi gik ind i transit hallen.
Flyet fløj til tiden - kl. 7.05 og vi landede i Paris før tid. Vi havde derfor god tid til endnu et sikkerhedscheck og finde gaten.
Vi kom ombord til tiden, men blev en anelse forsinket fra start. Alligevel landede vi til tiden - kl. 14.15 - i Miami.
Flyveturene gik godt og børnene tog det fint. Erica havde en del ondt i det ene øre på vej ned første gang og på anden flyvetur var der til sidst lidt tubulens, så hun fik det lidt dårligt. Senia havde lidt ondt i det ene ben til sidst på den lange flyvetur, men alt i alt gik det let og næsten smertefrit.
I Miami tog det noget tid at komme igennem lufthavnen. Amerikanernes omfattende sikkerhedscheck (fingeraftryk, billede og diverse spørgsmael) tager en hel del tid, når et fyldt dobbeltdækker fly tømmes for passagerer.
Vores kufferter stod parat til os da vi var kommet igennem sikkerhedskontrollen og vi kunne derfor tage shuttle bussen til Hertz biludlejning, hvor vi fik udleveret "vores" Chevrolet Impala. Det tog os en halv time 3 kvarterer at køre fra lufthavenen til vores hotel på Collins Avenue, Bal Harbour på Miami Beach - se det her

Da vi havde faet vores suite kørte vi pae MC Donalds og bagefter handlede vi lidt drikkevarer m.m. inden vi tog tilbage til hotellet. Om aftenen kæmpede vi en kamp for bare at holde os vågne til kl. 21.00 amerikansk tid. Især Aleks og Pia havde en del besvær med at sove igennem - vi vågnede nogle gange i løbet af natten.