Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Onsdag den 1. okt

 

Også denne dag startede med en tur i swimmingpoolen. Vi slappede af og spiste lidt frugt og frokost inden vi ca. 12.30 kørte til Key West.
Vi stillede mobilhomet på en parkeringsplads ved det indkøbscenter vi havde været i dagen før og så gik vi hen til et stoppested og tog "The old trolley". Det er en slags sight-seeing bus, som konstant kører en rute rundt på Key West og i den gamle by på Key West. Man har mulighed for at hoppe af og på hele dagen, når først man har betalt.
Vi stod af trolley'en ved det sydligste punkt af det amerikanske kontinent og tog de obligatoriske billeder inden vi tog en trolley'en videre. Det var en meget varm dag, sveden løb af os.
Næste gang vi stod af var på Mallory Square, som er et rigtigt turiststed (havnefront) med masser af souveniersbutikker. Børnene syntes det var lækkert og fik brugt lidt penge.
Vi tog trolley'en det sidste stykke af ruten og stod af på Duval street, som siges at være den længste gade i verden, da den går fra Atlanterhavet til den mexikanske golf. Der var masser af spændende butikker, som vi kiggede på undervejs og købte lidt i inden vi nåde til Mallery Square igen.
På Mallory Square foregår der en masse i forbindelse med solnedgangen. Vi sad ved en kunstner, som jonglerede og gik på line. Vi så solnedgangen (der klappes når solen går ned) og derefter tog vi en taxa tilbage til vores mobilhome og kørte til campingpladsen, hvor vi spiste sen aftensmad (kl. 20-21).