Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Torsdag den 2. okt

 

Kl. 8.30 kørte vi fra campingpladsen mod Key Largo. Vi spiste morgen mad på Burger King på vejen.
På Key Largo ligger der en nationalpark, som omfatter et koralrev og kl. 12.15 tog vi en båd med glasbund ud til dette koralrev, hvor vi så havskildpadder og en masse flotte fisk m.m. Det var rigtig spændende og meget anderledes. Pia kunne dog ikke tåle at kigge ned på bunden, så hun fik ikke så meget ud af det, men det gjorde de andre heldigvis.
Efter sejlturen tog vi en mad i vores mobilhome også så vi det tilhørende akvarium med mange af de fisk vi også havde set på sejlturen. Der var selvfølgelig også en suvenierbutik, som vi handlede i.
Vi satte kursen mod Marco Island ved Naples. Undervejs kørte vi en del forkert og var derfor helt ude hvor "pelikanerne vender". Til gengaeld fik vi også set en anden side af Florida.
Vi kørte ad 41 - Tamiami canal - gennem Everglades og på vejen så vi en alligator og en vaskebjørn der var kørt over. Pia så en skildpadde (der var i live) og vi så en masse forskellige fugle og ørne. Vi kørte i lang tid uden at se andet en vej og sump. It was the real america!
Vi kom til campingpladsen kl. ca. 20.00. Vi skyndte os at lave mad og spise inden vi krøb til køjs.