Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Torsdag den 9. okt

 

Vi blev nødt til at starte dagen med et lægebesøg, da Erica i flere dage havde klaget over smerte i det ene øre og da det var tiltaget blev vi nødt til at få gjort noget ved det. Efter at have snakket med europæiske, Anny og nogle af Anny's venner blev vi henvist til en rimelig billig lægeklinik i nærheden.

Da først vi havde fundet klinikken var det egentlig ikke noget problem. Man gik bare ind og sagde hvad ens problem var, skrev sig på en liste og så kom man til. Det viste sig, at Erica havde en voksprop i øret og fordi hun havde badet så meget lå der noget vand og skvulpede rundt og som ikke kunne komme ud pga. af proppen. De prøvede meget forsigtigt at få proppen ud og så fik vi en recept på nogle MEGET dyre øredråber med antibiotika (godt vi var forsikret!). Men det værste af det hele var at hun ikke længere måtte bade så meget - hun måtte i hvertfald ikke få hovedet under vand.

Efter læge- og apoteksbesøg indtog vi noget frokost på MC Donald inden vi tog den hurtige rute til campingpladsen i Orlando.

Senia og Cornelia havde jo pool-abstinenser, så det første de gjorde da vi var installeret på campingpladsen var at tage en tur i poolen. Om eftermiddagen handlede vi madvarer og ellers slappede vi bare af og ladede op til de næste dage.