Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Søndag den 13. feb

 

Mellem kl. 8.00 og 8.30 kørte vi fra Oslo mod Kvitfjell. Vi ankom kl. ca. 12.00 og gik straks i gang med at få vores ski. Efter den sædvanlige masen og regeren med at få udlevert og tilpasset skiene var kl. 13 klar til de første ture på løjperne. Vi havde dog lidt start vanskeligheder, så efter et lille krisemøde i familien kørte vi alle over til børne-/træningsbakken. Vi tog nogle ture for at komme ind i rytmen igen, men allerede efter én time havde Senia har ikke længere lyst, så hun og Pia gik ind på hotellet og fik en kop varm kakao ved pejsen. Lidt efter kom den resterende del af familien og kl. 15 fik vi vores værelse.

Efter at have båret bagagen ind og indrettede os gik Senia, Cornelia og Pia ned i stedets "svømmehal", hvor der også var et dejlig varmt boblebad og en sauna - ren luksus!

Tilbage på værelset var der afslapning inden vi kl. 19.30 gik i restauranten og indtog den første gourmet middag.

Det var vældig fornemt og aftenens menu var cremet blokålssuppe, okse inderfilet med råstegte kartofler og bønner samt til dessert Panna cotta med friske bær. Det var så fornemt at der næsten igenting var på tallerknerne og det var ikke særlig heldigt eftersom vi stortset intet have fået af spise denne dag.

Efter middagen var det op i seng.

Restauranten og stambordet på hotellet i Kvitfjell

Cornelia og en kæmpe udstoppet elg (26 takker) på hotellet

Cornelia i Aleks og Pia's seng på værelset

Senia og Erica i pigernes senge på værelset og med fjernbetjeningen til fjernsynet