Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Onsdag den 22. juli

 

Vi var mættet af de to foregående dages oplevelser og samtidig var det meget varmt (mellem 32 og 35 grader), så vi valgt en lille tur ind til Zell am See, hvor vi gik en tur gennem byen samt lidt rundt om søen. Aleks og Erica lejede også en lille motorbåd og sejlede en halv time på Zell am See. Senia ville ikke sejle og derfor blev Pia på land sammen med hende og Cornelia, som også hellere ville blive på land end sejle med Aleks og Erica.

Efter at havde gået i byen kørte vi til et stort indkøbscenter, hvor der bla. var en H&M. Imens pigerne og Pia shoppede var Aleks lige en tur på værksted med bilen, da "ABS-lampen" lyste. De vurderede heldigvis, at det ikke betød noget og at vi trygt kunne fortsætte vores ferie uden, at de gjorde noget ved bilen.

Da vi kom hjem tog vi en hurtig mad og så var det ellers i badetøjet og afsted til poolen. Vi var ved poolen 3-4 timer - det var super dejligt!!!

Om aftenen nåede vi lige at fä spist inden der kom et odentligt tordenvejr forbi, hvor det lynede og bragede henover hovederne på os. Bagefter var luften blevet MEGET koldere - øv!