Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

Onsdag den 29. juli

 

Vi ville en tur til Prag og stod derfor tidligt op. Familen Frisenborg ville ikke med og Cornelia blev derfor hjemme, for at bade og lege med Micha.

Der var 130 km og små 2 timers kørsel til Prag, så vi ankom omkring kl. 11. Det første vi gjorde var at tage en guidede sejltur i Prag's Venedig. Derefter gik vi over Karlsbroen og kiggede både på broen og dens udsmykninger, udsigten fra broen samt de mange kunstnere og sælgere.

På den anden side fandt vi en tjekkisk restaurant, hvor Aleks og Pia fik tjekkiske Gulyas og Erica fik tjekkisk and (ligesom den danske juleand med rødkål). Senia var ikke til det tjekkiske køkken så hun fik en sandwich.

Derefter gik vi videre til kongeborgen, hvor vi nød den gode udsigt ud over Prag, så borgen og slottet udefra samt så katedralen og kongeborgen indvendigt bla. den store sal som bruges ved indsættelsen af tjekkiske præsidenter.

Derefter gik vi sammen vej tilbage over Karlsbroen og til bilen. Klokken var blevet 17 og vi kørte derfor mod campingpladsen. På vejen var vi dog inde i et stort shoppingcenter, hvor vi købte lidt billigt tøj. Vi var tilbage på campingpladsen kl. ca. 20. Cornelia havde hygget sig fantastisk. Det havde været omkring 30 grader og derfor perfekt badevejr, men vi andre havde fået oplevet en masse.