Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

2005

 

2005 hos Familien Drostgaard

 

 

Så gik endnu et år og sikken et år!!!!

 

2005 er fløjet af sted og det skyldes sikkert de mange og store projekter, som dette år har budt på.

 

Vi startede året med en mini skiferie i Isaberg i Sverige. Det blev en stor succes for særligt tre af familiens medlemmer nemlig Aleks, Erica og Senia.

 

Cornelia og Pia var knapt så begejstrede.

 

På trods af dette har vi valgt at tage af sted igen i 2006.

 

Denne gang bliver det også 4 dage i Isaberg, men denne gang er det sammen med Familien Frisenborg (Kia, Ole Michael og Micha), så det skal nok blive sjovt.

 

Kodeordene for 2005 er tilbygning og heste. Vi har fået bygget 48 kvm2 i grundplan til det oprindelige hus og det er næsten samme størrelse, som det vi havde i forvejen.

 

Tilbygningen blev først lukket af og integreret i det oprindelige hus kort før Pia og Erica's fødselsdag i december måned. Puha det var en hård proces og det lykkedes kun med mange gode og flittige hjælpere. En særlig tak skal lyde til vores fædre, som tog en stor del af det hårde slæb.

 

Vi er endnu ikke helt færdige idet vi mangler at skifte taget på den anden side af det oprindelige hus og 1. salen er langt fra færdig, men det er detaljer, når man er nået dertil hvor vi er nu - og så har vi jo hele 2006!!!

 

Udover byggeriet har det fyldt meget, at vi 2005 blev ejere af endnu en hest, men denne gang en "hjemmegjort" en. Lørdag den 28. maj lå der sørme et lille velskabt hoppeføl i stalden, da Pia kom og fodrede.

 

Hun kom ikke uventet, da hendes mor (Catalina) var gået 10 dage over tiden, men hun havde ikke vist tegn på, at det var lige op over.

 

 

 

Hun kom til at hedde Drostgaard's Diddlina (efter børnenes ønske) og hun er nu 7 måneder. Til sommer får hun en helsøster eller -bror.

 

Sommerferie blev der ikke meget af i 2005. Vi skulle i stedet bygge, men da byggeriet var gået i stå (pga. manglende spær m.m.) tog vi en hurtig beslutning. Købte et telt og tog 3 dage til Rågeleje.

 

Det kunne ikke blive til mere da vi skulle hjem til Cornelia's fødselsdag, men det var tre rigtig gode dage, hvor vi fik oplevet en del af Nordsjælland og nydt det gode vejr.

 

Cornelia blev 5 år og det betyder, at hun nu er skrevet op til børnehaveklasse og dermed indleder sit sidste halve år i børnehaven Hvide hus. Dette er til gengæld i en helt ny bygning eftersom, at børnehaven flyttede ind i et helt nyt hus sidst i november.

 

At Cornelia er ved at blive en stor skolepige kan også ses på tandsættet, for hun har tabt 4 tænder og lige nu er hun derfor helt tandløs i overmunden.

 

Senia derimod har endnu "kun" tabt 2 tænder og det vidner jo om hvor stor forskel der kan være på søskende. Der er 2½ års forskel på, hvornår Erica og Cornelia tabte deres første tand.

 

Senia er kommet rigtig god i gang med børnehaveklassen. Hun trives og har forandret sig kolossalt meget det seneste år. Den stille og generte pige er trådt i baggrunden og det er dejligt.

 

Erica er halvvejs i 2. klasse og er dermed kommet rigtig langt med at skrive, læse og regne. I fritiden danser hun fortsat og hun er blevet super god til det.

 

Som noget nyt går de alle tre til svømning i år. De er nogle rigtige vandhunde og de fik derfor 2 overnatninger i Lalandia i julegave af deres mor og far. Det var en rigtig stor succes!

 

Så alt i alt har vi i 2005 været på tre mini-ferier, bygget næsten et helt hus til det oprindelige og fået vores første føl.

 

Derudover har vi fået vores egen hjemmeside og dem der har lyst og mulighed kan på www.drostgaard.dk følge med i livet hos Familien Drostgaard. Der kan være ting, som vi ikke ønsker skal ud til alle og enhver og I er derfor velkommen til at lave Jeres eget password (vi skal godkende Jer som brugere!), så I kan få det hele med!

 

Vi ønsker alle

et rigtig godt og lykkebringende år 2006.

 

Kærlig hilsen Erica, Senia, Cornelia, Aleks og Pia.