Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

2006

 

Så gik 2006 og månederne har budt på følgende:

 

Januar

Ligesom i 2005 valgte vi også i 2006 at tage på mini-skiferie til Isaberg i Sverige og i 2006 var det sammen med Familien Frisenborg (Kia, Ole Michael og Micha).

Det første år var det kun Aleks, Erica og Senia der var begejstrede, hvorimod Cornelia og Pia ikke syntes det var det stor hit. I 2006 fik Cornelia dog også øjnene op for hvor vidunderligt det er at stå på ski, så nu er det kun Pia der mangler at se lyset!

Måske bliver det i år, for vi har valgt at tage til Isaberg endnu en gang og denne gang bliver det lidt flere dage.

 

Januar blev også måneden hvor Erica startede med at synge i Holsted Kirkes børnekor. Hun synger hver torsdag og deltager jævnligt i gudstjenester og koncerter.

 

Februar

I februar havde børnene vinterferie og eftersom, at vi havde været på skiferie kunne deres forældre ikke tage ferie, men børnene var på en uges ferie hos mormor i København og det blev vist en dyr uge for mormor. De var i biografen, på MC Donald, inde og se tårnet på Københavns rådhus og de var også så heldige, at mormor sponserede deres første Build a Bear bamse.

 

Marts

1. marts fik Senia endnu en gang dræn i ørerne samt fjernet polypper, men det var forhåbentlig sidste gang. Drænene er faldet ud, men hendes ører er nu så gode, at hun ikke længere skal kontrolleres hos ørelægen.

 

24. marts var dagen hvor Aleks fyldte 36 år, men det er ikke noget man fejrer så meget.

 

Marts blev også måneden, hvor vi opdagede vores første kuld kaninunger, men det blev absolut ikke det sidste kuld!

 

 

April

18. april fyldte Senia 7 år og hun er nu godt i gang med at lære at læse og skrive. Det er en ny verden der åbner sig, når man får indblik i det skrevne sprog.

 

22. april var vi til afdansningsbal. Det var kun Erica der skulle deltage. Hun kan både danse Engelsk vals, Quickstep, Paso double, Cha cha cha, Rumba, Jive og Samba. Det er imponerende, at en pige på 9 år kan danse så mange forskellige danse så godt. Hun fik også 5 års tegn ved afdansningsballet, men faktisk har hun danset i 6 år idet hun startede med at gå til mor/barn dans.

 

Ved afdansningsballet i 2007 skal vi også se Senia, da hun også er startet til standarddans.

 

Maj

28. maj blev vores første "hjemmeavlede" føl 1 år, men dagen inden fik vi vores andet føl. Det blev en helsøster til Drostgaard's Diddlina og hun kom til at hedde Drostgaard's Donnalina. Hun kom ligesom sin søster til verden i al ubemærkethed - lige pludselig var hun der bare!

Nu venter vi bare på, at Diddl og Donna skal blive gamle nok til at blive redet (3 år) og selv få føl.

 

Juni

6. juni startede Aleks i et lokalt tømrerfirma. Efter 10 år som mere eller mindre selvstændig tømrer med næsten daglige ture til København arbejder han nu i lokalområdet.

 

30. juni sagde Cornelia farvel til børnehaven og det var dermed også vores endelige farvel til børnehaven. Nu har vi tre skolebørn!

 

30. juni var også dagen hvor vi drog til familefest i Roager (ved Ribe). Det blev en rigtig hyggelig week-end sammen med en stor del af Aleks familie og vi har bestemt, at vi vil prøve at gøre dem kunsten efter i 2007, hvor vi har inviteret til familie week-end i Næstved.

 

Juli

Efter familie week-enden i Roager holdt Pia og pigerne mini-ferie hos Familien Hansen (Mette, Christian, Sarah og Mathilde) i Otterup på Fyn. Aleks blev desværre nødt til at tage hjem, da han skulle på arbejde.

Det blev nogle rigtig gode og hyggelige dage på Fyn. Vi var i Odense Zoo, på stranden og i Fjord- og Bæltcentret ved Kerteminde.

 

15. juli blev Cornelia 6 år og da vi havde holdt fødselsdagsfest tog vi på ferie i Sverige, Norge og Jylland. Vi havde lavet en rute, hvor vi startede med 2 dage i Astrid Lindgrens verden i Vimmerby. De to første dage var vi sammen med Familien Berg-Arnbak (Jørn, Anette, Gustav og Magnus). Derefter havde vi en enkelt overnatning i Böra's inden vi fortsatte til Strømstad (Sverige's vestligste punkt). Efter 2 overnatninger sejlede vi fra Strømstad til Sandefjord i Norge, hvorfra vi kørte til Kristiansand. Vi var i Kristiansand 3 dage, hvor vi brugte de 2 af dagene i Dyreparken. Det er et kanonsted, som vi varmt kan anbefale. Vi sejlede fra Kristiansand til Hirtshals, hvor vi havde 2 overnatninger hos Familien Bødker (Frank, Berit, Kian, Nadia, Sarina, Melina og Claes) inden vi vendte snuden mod Næstved.

Det var en super ferie, hvor vejret var med os alle dage (faktisk var det lidt for varmt) og vi fik oplevet en masse.

 

 

August

Den første uge af august holdt Pia og pigerne stadig ferie. Én dag blev brugt på Københavnertur sammen med mormor og én dag blev brugt i Bonbon-land, men ellers brugte vi de sidste feriedage på Jeshøjvej.

 

14. august startede Erica i 3. klasse og hun er nu begyndt at have engelsk. Senia startede i 1. klasse og som nævnt tidligere er hun i gang med at lære at læse, regne og skrive.

 

16. august blev det så Cornelia's tur og hun startede i børnehaveklassen og er dermed også ved at bevæge sig ind i den skrevne verden.

 

I august indledte pigerne også deres svømmesæson nr. 2 i Herlufsholm svømmeklub og Pia indledte sin svømmesæson nr. 1.

 

September

4. september havde vi 7 års bryllupsdag og 18 års "mødedag", men ellers er der ikke så meget at bemærke om denne måned. Vi knoklede med at få lavet det sidste på taget, pudset og malet (noget af) huset inden efteråret satte ind.

 

Oktober

5 dage af efterårsferie brugte vi i Jylland. Vi startede med en tur i Givskud løvepark, hvor vi mødtes med Charlotte, Michael og Kasper inden vi drog videre til Charlottes forældre i Hundborg ved Thisted. Vi havde nogle rigtige gode dage i Thy, hvor vi selvfølgelig gik tur ved Vesterhavet, men hvor vi også var en tur i Thisted og vi var ude at se en rigtig kostald. Vi så køerne blive malket og vi snakkede med kalvene.

Vi kørte videre til Familien Bødker, hvor vi havde én overnatning inden turen gik hjem igen.

 

November

Denne måned skete der ikke meget positivt. 1. november var den endelig dato for Pia's forflyttelse til Roskilde og derudover var det måneden hvor vi sendte indsigelse til kommunen mod lokalplanen for vores nabo's jord. Vores nabo har søgt om lov til at udstykke 220 parcelhusgrunde. Vi ved ikke om det er blevet vedtaget, men vi forventer at det bliver det - trods vores indsigelse!!!

 

 

December

11. december fyldte Pia 36 år og ligesom med Aleks blev der ikke gjort meget ud af det. Der blev gjort langt mere ud af Erica's 10-års fødselsdag den 14. december. Det blev dagen, hvor Erica's liv blev forandret. Hun fik sin første mobiltelefon og det er uforståeligt, hvordan hun har kunnet leve uden!

 

Derudover blev december måneden, hvor Pia fik nyt job. Hun sendte ansøgning til FBE-medicin på Storstrømmens sygehus (Næstved, Fakse, Nakskov og Nykøbing F. sygehuse) den 15. december, var til samtale den 19., fik jobbet den 20. og opsagde sin nuværende stilling den 27.

1. februar 2007 bliver dermed dagen, hvor Pia starter sit nye job på Næstved Sygehus.

 

Juleaften 2006 holdt vi hjemme i selskab med mormor og morfar og nytårsaften skal vi ligeledes holde hjemme, men i selskab med Charlotte og Michael samt Familien Berg-Arnbak.