Sidst opdate:
31, 10, 2016, 16:40

2012

 

Farvel 2012

Der er noget om snakken….

Jo ældre man bliver jo hurtigere går tiden!
Vi føler i hvert fald ikke det er lang tid siden vi gjorde status over 2011 og nu er det så allerede tid til at sige farvel til 2012.
2011 blev afsluttet og 2012 blev indledt med et brag af en nytårsfest i selskab med Familien Larsen, Familien Kjelgaard og Familien Frisenborg. Hold da op, 2012 blev virkelig sat i gang med manér. Der var bla. en ½ sæk nytårspynt, der blev fejet op fra stuegulvet på årets første dag.
Januar var ikke den mest begivenhedsrige måned, men for Aleks og Cornelia var den noget særligt, for søndag den 29. januar 2012 tog de på skiferie til Sälen sammen med Familien Frisenborg. Pia, Erica og Senia blev hjemme for at passe skole, arbejde og dyr. Aleks og Cornelia havde en dejlig, men meget kold ferie, i godt selskab og hele Familien Drostgaard takker Familien Frisenborg for, at de ville have dem med.
Februar huskes også bedst for ferie idet månedens største begivenhed var pigernes vinterferie i uge 7, men for Pia’s vedkommende var månedens store begivenhed at hun efter flere års ønske startede på enkeltfaget ”Sundhedsret” på det Juridiske fakultet ved Københavns Universitet. Det var et 4 måneders forløb med forelæsning ca. én gang om ugen og Pia syntes det var fantastisk spændende.
4. marts 2012 havde Aleks og Pia været gift i 12½ år. Der var ingen planer om at festligeholde dagen på nogen som helst måde, men andre var af en anden mening, så kl. 7 blev huset invaderet af ca. 30 mennesker bestående af såvel familie og venner. Det gode ved det var dog at de også selv medbragte borde, stole og morgenmad. Og oven i alt dette fik vi også en flot æresport og super gode gaver, så det endte med at blive en god dag.
Smut med Jer!!!
Af andre begivenheder i marts kan nævnes, at Pia var til ”ABBA the show” koncert med Anette og at Aleks rundede de 42 år.
April startede med påskeferie, hvor Pia havde fri sammen med pigerne, de tre dage inden påske. Pigerne og Pia brugt en af dagene til en københavnertur med mormor, hvor bla. La Glace blev besøgt og om aftenen stod den på musicalen Grease i Tivoli’s koncertsal. Påsken blev også brugt på at få insemineret Drostgaard’s Diddlina og vi var så heldige, at hun blev drægtig i første forsøg. Om 2-3 måneder får vi derfor et føl, som bliver 2. generation af hjemmeavlede heste. Det bliver stort!
9. april 2012 blev vores første kuld hvalpe 1 år og det blev fejret med et hvalpetræf week-enden efter. Desværre kom der kun 2 ”hvalpe” udover vores egen (der manglede derfor 3 stk), men sikke nogle basser. Det var 2 af hanhundene og vi skal love for, at de var blevet store, men de var ligeså dejlige som vores egen Aisha, som er en fin lille dame.
 Frigg med 3 af hendes hvalpe - fra venstre er det Aisha, Asterix og Albert
 
April var som altid en travl måned, så udover det allerede nævnte, så var der Senia’s 13 års fødselsdag, afdansningsbal og Aleks og Pia startede på løbetræning i HG (Herlufsholm). 
Maj var som altid en fantastisk måned med masser af fridage til hjemlig hygge (= hjemlige projekter) og masser af ridning på de dejlige lyse dage. Erica skiftede over til hest og rider nu Catalina i stedet for Dominiq. Senia kom i gang med ridningen og hun og Cornelia deles derfor om Dominiq. De er alle tre blevet bidt af en gal hest og det er deres mor jo ikke utilfreds med. Spørgsmålet er så om deres far er ligeså begejstret;-)
Juni indeholdt flere store begivenheder. Erica deltog med Dominiq på Roskilde dyrskue (4H), hvor det blev til en 1. plads samt et par andre små præmier. Samme week-end var Senia på lejrtur med sin klasse.
Sankt Hans aften blev der ikke gjort et stort nummer ud af, men til gengæld var vi week-enden efter på familie week-end. I år foregik det hos Aleks forældre i Vordingborg, så det var dejlig tæt på.
Søndag den 15. juli 2012 fejrede vi Cornelia’s 12 års fødselsdag og samtidig startede Aleks og Pia deres 3 ugers sommerferie. Der blev investeret i et stort familietelt og meget tidlig morgen tirsdag den 17. juli 2012 kørte vi mod de sydligere himmelstrøg. Det endelige bestemmelsessted var ukendt. Planen var at køre efter vejret. Efter en overnatning nær München blev kursen sat mod Slovenien og Kroatien, men den endelig destination blev Slovenien, hvor vi fandt en dejlig campingplads med både hav og swmmingpool. Planen var at vi ville blive 5-8 dage. Det blev til 11 dage, hvor vi slappede af, badede, men også så en hel del bla. Sloveniens lille hyggelige hovedstad, Lbjuljana.
Badenymferne i campingpladsens pool
Vi startede hjemturen søndag den 29. juli 2012 og efter 19 timers kørsel landede vi i Næstved. Der var 1 uge tilbage af Aleks og Pia’s ferie, men desværre var Pia rendt ind i en lungebetændelse, så ugen kom ikke til at byde på nogen nævneværdige oplevelser.
August var det så tid til at starte op igen på både arbejde og skole. Erica startede sit sidste år af folkeskolen (9. klasse), Senia startede i 7 klasse og Cornelia i 6. klasse. I august startede Cornelia også til svømning sammen med sin veninde Anna.
I september startede Erica på dans igen – hun er nu igang med sit 13. danseår. September bød også på lidt hjemlig hygge i form af projekter. Aleks fik pudsede et par vægge op og Pia startede så småt på at male sternbrædder, men blev desværre ikke færdig, så det bliver også et 2013 projektL.
10. oktober 2012 fløj vi til Barcelona for at holde én uges ferie i det nordøstlige Spanien. Vi boede i den lille kyst (turist) by Roses. Det var en ferie vi havde snakket om siden vi havde været på Salvador Dali museum i Florida i 2008. Vi ville gerne se hans hjemegn samt boliger og museum i dette område. Vi fik set det hele og om aftenen stod den på hjemmelavet ”Salvador Dali quiz”, så man må sige at vi er blevet klog på mennesket og kunstneren Salvador Dali. Det var en dejlig uge, men vejret måtte godt have været en anelse varmere. Det var halvkøligt at gå rundt i sommertøj.
Pigerne i et af æggene ved Salvador's hus ved vandet 
28. oktober 2012 løb Aleks, Pia og Erica deres første officielle løb. Det blev til 5 km på den nye omfartsvej øst om Næstved.
November blev brugt på de første julegaveindkøb, men vi havde også besøg af Frisenborg børnene, som overnattede fra den 3. til 4. november. Den 17. november 2012 havde vi farmor/mormor hygge med Pia’s fætre og kusiner på hendes fars side og endelig blev november afsluttet med at Caroline (Familien Schunck) overnattede fra den 30. november til 1. december.
December har som vanligt også været en hektisk måned med fødselsdagsfejring i stor stil. Først var det Pia’s 42 års fødselsdag der blev fejret, derefter var det Erica’s 16 års fødselsdag, som blev gennemført trods dårlig trafikale forhold.
Juleaften blev som sædvanlig holdt hjemme i selskab med mormor og morfar, men i år var vi også så heldige at det var ”vores tur” til at have selskab af farmor og farfar. Det var en hyggelig aften.
Nytårsaften bliver vi 20 personer, så mon ikke 2012 bliver afsluttet på samme festlige måde som det blev startet.
Vi ved allerede at 2013 vil blive et år som byder på store oplevelser. Vi skal have føl primo marts, vi skal holde stor fest for Senia til april, vi skal 4 dage til Berlin i maj, vi har planer om sommerferie i sydengland, Erica skal starte på gymnasiet osv. osv.
Vi glæder os derfor til at tage hul på endnu et nyt år og ønsker familie, venner og bekendte et fantastisk år 2013!
Velkommen 2013